Volungės sporto žaidynės

Vilniaus 700-ojo gimtadienio progai paminėti, Volungės darželyje – mokykloje, penkis ketvirtadienius iš eilės vyko įvairūs sportiniai užsiėmimai. Mokiniai ir darželinukai varžėsi krepšinio ir futbolo varžybose, išbandė judriąsias estafetes, lengvąją atletiką bei badmintoną. Naujas sporto inventorius ir įranga buvo įsigyti dėka Vilniaus miesto savivaldybės 2022m. biudžeto lėšomis remiamo projekto.

Projekto pagrindinis tikslas – sistemingai didinti suvokimą apie fizinio aktyvumo svarbą ir teikiamą naudą sveikatai. Ypatingas dėmesys buvo skiriamas ir tvarumo principams: renginio metu atsisakoma spausdintos medžiagos, vaikai buvo skatinami vandenį gerti iš daugartinių gertuvių, pirmumas teikiamas skaitmeniniui komunikavimui su projekto dalyviais.

Užsiėmimų metu grojo muzika, vyravo puiki atmosfera, buvo daug gerų emocijų ir juoko. Mokiniai varžėsi tiek tarpusavyje, tiek su kitų klasių mokiniais, tokiu būdu stiprinant komandinio darbo, bendradarbiavimo ir socialinių įgūdžių kompetencijos. Projekto dalyviai turiningai praleido laiką lauke ir visi buvo apdovanoti medaliais.

Daugiau nuotraukų galite rasti Volungės darželio - mokyklos Facebook paskyroje.

 

 

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Naujienos
  • Valgiaraštis