Bendruomenės sporto šventė

  • Paskelbė : Julija Nugarė
  • Paskelbta: 2024-09-27
  • Kategorija: Renginiai

Volungės darželio-mokyklos bendruomenė su dideliu džiaugsmu suorganizavo kasmetinę sporto šventę, skirtą suburti vaikus, tėvus, mokytojus ir kitus bendruomenės narius. Šventė prasidėjo linksmu mokytojų aerobikos pasirodymu ir bendra mankšta bei komandų prisistatymu. Tiek vaikų, tiek suaugusiųjų komandos stengėsi kuo kūrybiškiau ir linksmiau parodyti savo išskirtinumą. Skambėjo juokas ir palaikymo šūksniai, kai kiekviena komanda skandavo pasirinktą šūkį.

Vėliau visų laukė smagios estafetės ir įvairios rungtys, kuriose dalyvavo tiek vaikai, tiek tėvai. Kieme buvo įrengtos skirtingos aikštelės, kur kiekvienas galėjo išbandyti savo greitį, vikrumą ir komandinį darbą. Vaikai rungėsi greitojo bėgimo, šuolių per kliūtis ir kitose įdomiose estafetėse, o tėvai juos aktyviai palaikė bei patys dalyvavo tėvų ir vaikų komandų varžybose.

Pasibaigus estafetėms, vyko apdovanojimų ceremonija. Nugalėtojams bei visiems dalyviams buvo įteikti ypatingi prizai – dekoruoti arbūzai, kuriuos vaikai su didžiuliu entuziazmu vėliau ragavo ir dalinosi su draugais bei šeima. Šventės kulminacija tapo kvadrato varžybos tarp tėvų ir mokytojų komandų. Visi žiūrovai karštai palaikė abi komandas, o varžybos buvo intensyvios ir pilnos emocijų. Nesvarbu, kas laimėjo – svarbiausia buvo puiki nuotaika ir draugiška atmosfera.

Po kvadrato varžybų visi šventės dalyviai organizavo pikniką, bei kepė įvairius skanėstus. Prie šventinio stalo vyko jaukūs pokalbiai, buvo dalinamasi įspūdžiais apie dieną, o vaikai toliau linksminosi kartu. Šventė buvo puikus būdas ne tik praleisti laiką aktyviai, bet ir dar labiau suartėti bendruomenei.

Renginys finansuojamas Vilniaus miesto savivaldybės sporto projekto, skirto sporto renginiams organizuoti, lėšomis.

Visas šventės akimirkas galite rasti Vilniaus Volungės darželio - mokyklos Facebook puslapyje.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Naujienos
  • Valgiaraštis