Padėka Volungės bendruomenei už jubiliejų

  • Paskelbė : Julija Nugarė
  • Paskelbta: 2024-05-27
  • Kategorija: Renginiai

Gegužės 23 dieną Volungės darželyje-mokykloje praūžė nuotaikinga, pilna įspūdžių šventė - Volungės 50 - ies metų veiklos jubiliejus. Šventės pasiruošimui įdėta daug darbo, renginiui ruošėsi visa bendruomenė, o didžiausias krūvis teko visą organizacinę veiklą prisiėmusiai šokių mokytojai ir direktoriaus pavaduotojai ūkiui Linai Bičiūnienei, meninio ugdymo mokytojoms Viktorijai Ivanauskienei, Gabrielei Budrytei; už istorinių nuotraukų parodą atsakingoms direktoriaus pavaduotojoms ugdymui ir priešmokyklinio ugdymo mokytojoms Violetai Pobedonoscevai ir Viktorijai Masiulianec, meniniu apipavidalinimu besirūpinusiai Ievai Bubinienei, kompiuterine grafika – IT specialistei Julijai Nugarei ir visiems darželio-mokyklos darbuotojams.

Didelė garbė sulaukti svečių ir galimybė jiems padėkoti už prasmingą bendradarbiavimą:

Pirmiausiai nuostabiai mokytojų ir visų darbuotojų komandai, kurie negailėdami jėgų, laiko kiekvieną dieną kuria mūsų vaikams stebuklus, vesdami juos džiaugsmo ir prasmingo gyvenimo keliu.

Vilniaus miesto savivaldybės administracijai, gerbiamai vicemerei Donaldai Meiželytei,  gerbiamam vicemerui Arūnui Šileriui už  paramą, prasmingas įžvalgas, bendradarbiavimu, nes jūs esate neatsiejama mūsų bendruomenės dalis, ir jūsų indėlis daro didžiulį poveikį mūsų vaikų, mokytojų ir viso darželio- mokyklos gyvenimui.

Ačiū EDU Vilnius komandai vedančią mus nuolatinio tobulėjimo keliu.

Nuoširdžiai džiaugiamės prasmingu bendradarbiavimu su mūsų artimiausiomis ugdymo ir mokymo įstaigomis: Antakalnio progimnazija, kurioje daugelis mūsų vaikų tęsia mokslus, o mes mokytojai mokomės vieni iš kitų.  Antakalnio gimnazijos vadovams ir moksleiviams už prasmingą savanorystę, kuriant mūsų vaikams dar įdomesnį ir linksmesnį gyvenimą mokykloje. Pušaitės, Atžalėlių, Pilaituko lopšelių-darželių ir Antakalnio pradinės mokyklos vadovams už kasdieninį palaikymą, nuoširdžią draugystę ir gerą žodį.

Tarptautinio Prancūzų licėjaus vadovams už suteiktą galimybę mūsų priešmokyklinio amžiaus vaikams neatlygintai mokytis ir pažinti nuostabią prancūzų kultūrą ir kalbą.

Biznio mašinų kompanijai – už pažangią partnerystę, diegiant informacines technologijas, o rugsėjį mūsų vaikai džiaugsis nauja pažangia technologija – interaktyviomis grindimis. :)

Viešosios įstaigos Mažieji šnekučiai vadovei Daliai už nuoširdų supratingumą ir nuolatinę paramą.

Uždaros akcinės bendrovės Engravis vadovui Aidui Gecevičiui už pagalbą, įgyvendinant pačias netikėčiausias mūsų idėjas.

Mūsų maitintojams Elzei ir Juliui už rūpestingumą ir pagalbą kasdieniniuose darbuose.

Ir nuoširdžiausia padėka mūsų vaikų tėveliams

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Naujienos
  • Valgiaraštis