Pasižadėjimų knyga 2022

  • Paskelbė : Julija Nugarė
  • Paskelbta: 2021-12-21
  • Kategorija: Renginiai

Artėja naujieji 2022 metai ir tikriausiai kiekvienas sau pasižada kitais metais kažką naujo atrasti, išbandyti, o gal kai ką riboti ar visai atsisakyti... Tuo tarpu Volungiukai 2022 metams priėmė iššūkį ir kartu sukūrė didelę, spalvotą ir labai vertingą „Pasižadėjimų knygą“. Pasižadėjimų knygoje tilpo visi sugalvoti Volungiukų gražūs pažadai kitiems metams.

Mažiausieji Volungės gyventojai „Zylutės“ ir „Bitutės“ kitais metais pasižada nupiešti širdelę mamai, apkabinti auklėtoją, valgyti košę, tvarkyti žaisliukus, išmokti eilėraštį, taip pat pasižada neskriausti gyvūnėlių bei neerzinti savo draugų.  

"Žiogeliai" ir "Skruzdėliukai" saugos gamtą bei padės savo mažiesiems draugams, o "Boružėlės" padės augti gėlėms, užjaus kitus ir kitais metais pasižada būti dosnūs. "Žvirbliukai" labai pasižada kitais metais klausytis auklėtojų, gražiai elgtis ir taip pat sukurti daugiau įdomių darbelių. Priešmokyklinukai "Pelėdžiukai" ir "Drugeliai" priėmė atsakomybę ir kiekvienas sau pasižadėjo individualų pasižadėjimą. O pasižadėjimų knygoje rasite įvairius: išbandyti naujas skaitymo korteles, tausoti gamtą, išmokti greitai skaičiuoti, dainuoti visiems daineles, parašyti laišką senelių namas, nustebinti draugą, iškepti pyragą bei pavaišinti draugus ir prieš kažką darant – gerai pagalvoti.

Hario Poterio klasės pirmokai pasižada rūpintis švara, o Alisos stebuklų šalyje klasės antrokai, Meri Popins klasės trečiokai ir didžiausieji Minecraft klasės Volungiukai taip pat priėmė individualius pasižadėjimus, kurių yra gausa... O ar jų laikysimės? Ateinantys metai parodys J

Volungiukų „Pasižadėjimų knygą“ rasite mokyklos koridoriuje! Gero skaitymo.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Naujienos
  • Valgiaraštis