Gerbiama, miela, Volungės darželio-mokyklos bendruomene,      Šventos Kalėdos suteikia mums kasmet besikartojančią, tačiau kasmet ir tokią nepakartojamą, galimybę: ištarti vieni kitiems tuos žodžius, kurių nepasakėme per visus metus. Galimybę šiltai apsi

  • Paskelbta: 2018-12-17
  • Kategorija: Renginiai
Gerbiama, miela, Volungės darželio-mokyklos bendruomene,

     Šventos Kalėdos suteikia mums kasmet besikartojančią, tačiau kasmet ir tokią nepakartojamą, galimybę: ištarti vieni kitiems tuos žodžius, kurių nepasakėme per visus metus. Galimybę šiltai apsikabinti nuoširdumu ir atvirumu. Galimybę dalintis gardžiausiais gyvenimo prieskoniais: Tikėjimu, Viltimi ir Meile.   

Todėl nuoširdžiai linkiu bendros vilties – stiprinančios, drąsinančios, artinančios. Po dieviškos vilties skleidžiama šviesa, kaip ir po saule, užtenka vietos kiekvienam, ir nė vienas negali būti atstumtas. Nuo šiol ir gamta gręžiasi ir grįžta į savo viltingąją pusę: ilgėja diena, daugėja šviesos. Tegul jos daugėja ne tik danguje, bet ir mūsų žodžiuose, mintyse, sielose. Tegul jos daugėja ne tik danguje, bet ir mūsų “Volungėje”, mūsų visų namuose, mūsų Lietuvoje – toje tautinėje, žmogiškoje šeimoje.

    Nuoširdžiai sveikinu kiekvieną iš Jūsų, Jūsų šeimas su Šventomis Kalėdomis. Visiems bendruomenės nariams linkiu santarvės, pasitikėjimo, ramybės – tų paprastų ir tvirtų dalykų, kurių akivaizdoje ir padaromi didžiausi ir prasmingiausi darbai.

   Būkite sveiki ir laimingi!

   Širdingai

   direktorė Edita

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Naujienos
  • Valgiaraštis