Velykų džiaugsmas Volungės kieme

Pavasaris į kiekvienus namus ateina kartu su Šv. Velykomis. Volungės bendruomenės dėka į darželio-mokyklos kiemą įsileidome tikrą pavasarį! Šiemet instaliacijoje „pražydo“ Velykų džiaugsmas – Velykinis medis, papuoštas margaspalviais margučiais. O kad margučių nenupūstų pavasario vėjas, į pagalbą medelio saugoti atskubėjo linksmi Velykų bobutės kiškučiai :)

Vaikai su mokytojų ir tėvelių pagalba kūrė nuostabius, įvairių technikų margučius. Vienų margučiai iš siūlų ir vielos, kitų iš plastilino ir blizgučių. Pasirodo, margutis gali būtų padarytas ir iš gamtinių medžiagų, tokių, kaip samanos, šakelės ar žolytės. Turime taip pat ir kokoso margutį! Kviečiame visus nepraeiti pro šalį, o kartu pasidžiaugti vaikų originaliais darbais! Po Šv. Velykų nepamiršime išrinkti ir apdovanoti tris įdomiausių margučių "šeimininkus".

Ta proga, norime pasveikinti visą Volungės darželio-mokyklos bendruomenę su artėjančiomis Šv. Velykomis. Tegul šis laikas suteikia jėgų nuošalyje palikti viską, kas mus liūdino ir linkime ateitį pasitikti atvira, vilties kupina širdimi.

Linksmų Šv. Velykų!

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Naujienos
  • Valgiaraštis