Svarbu!

  • Paskelbė : Daiva Naujikienė
  • Paskelbta: 2020-03-16
  • Kategorija: Svarbu!

Mieli tėveliai,

nuo kovo 16 d. (pirmadienio) šalyje įvedamas karantinas.

Primename, kad:

- Nuo kovo 13 d. iki šv. Velykų atostogų pabaigos (balandžio 17 d.) uždaromos visos ugdymo įstaigos – darželiai, mokyklos, universitetai, atšaukiami visi renginiai, stabdoma kino teatrų, sporto klubų ir kitų poilsio ar pramogų vietų veikla. 

- Nuo kovo 16 d. Volungės darželyje-mokykloje dirbs grupė užtikrinanti vaikų, kurių tėvai yra medicinos sektoriaus darbuotojai, priežiūrą:

  • Vaikai prižiūrimi "Zylučių" grupėje (dirba nuo 7 val. iki 19 val.).
  • Tėvai, planuojantys leisti vaikus į šią grupę TURI informuoti įstaigą iki 9 val. ryto apie tai ar atvyks. tokia informacija reikaliga norint užsakyti vaikų maitinimą).
  • Grupės darbas organizuojamas laikantis griežtų prevencinių taisyklių:  grupėse turi būti ne daugiau 4 vaikų, grupėje slankiuoju grafiku dirbs jaunesni darbuotojai, vaikų veiklos organizuojamos laikantis visų nurodymų, t.y. laikytis tinkamų atstumų, dezinfekuoti, vėdinti patalpas, daugiau su vaikais būti lauke, esančių darželyje vaikų patalynė keičiama kiekvieną dieną, ir t.t.

- įstaigoje griežtai draudžiamos darbuotojų ekskursijos, išvykos, seminarai, susibūrimai ir kt. veiklos, kuriose dalyvauja daugiau žmonių. 

Visiems darželių darbuotojams, išskyrus dirbantiems su vaikais, sudarytos sąlygos dirbti nuotoliniu būdu. 

- Darbuotojai dirbantys nuotoliniu būdu privalo likti namuose, t.y. nurodytu adresu.

-  Dirbdami nuotoliniu būdu pedagogai užsiima savišvieta, rengia metodines priemones, planuoja būsimas ugdomąsias veiklas, skaito naujausią metodinę literatūrą, domisi šiuolaikinėmis švietimo inovacijomis ir aktualijomis, ruošia būsimų švenčių renginių scenarijus, rengia individualias ir diferencijuotas užduotis vaikams ir kt. Už savo atliktus darbus pedagogas privalo atsiskaityti įstaigos vadovui jo įsakymu nustatyta tvarka ir terminais.

- Techninis personalas dirba mažesniu darbo krūviu – pasikeičiant (slenkančiu grafiku). Techninis personalas dirba vietoje  pagal poreikį ir neturi būti tarpusavyje fizinio kontakto – pasikeisdami, sargai ir kiemsargiai atlieka įprastines funkcijas, valytojos, pedagogų padėjėjos dezinfekuoja, valo, švarina patalpas, savo darbo priemones, tvarko edukacines erdves. Techninis personalas, kuris tą dieną nedirba, griežtai lieka namuose – nurodytu adresu.

- Įstaigoje dirba tiek personalo, kiek tik būtina užtikrinti sklandų įstaigos darbą ir prevencines priemones.

- Administracija dirba pagal sudarytą darbo grafiką. Seka aktualias naujienas, atsakinėja į el. laiškus, teikti naujausią informaciją bendruomenei ir tėvams bei darbuotojams.

SVARBU:

BENDRUOMENĖS NARIAI, KURIE TURĖJO KONTAKTĄ SU IŠ UŽSIENIO GRĮŽUSIU AR ĮTARIAMU, KAD KONTAKTAVO SU COVID-19 NEŠIOTOJU  LAIKOSI SAVIIZOLIACIJOS SU VISA ŠEIMA, 14 DIENŲ LIEKA NAMUOSE, KYLUS ĮTARIMAMS DĖL SUSIRGIMO KREIPIASI  TEL. 1808.

SAUGOKIME PATYS SAVE IR SAVO ARTIMUOSIUS

Į jums svarbius klausimus atsakysime el. paštu rastine@volunges.lt, ir telefonu (85)2710582.


Informuojame, kad nuo 2020 m. kovo 16 d., pirmadienio, Volungės darželis-mokykla organizuos ir užtikrins įstaigą lankančių vaikų, kurių tėvai yra medicinos sektoriaus įstaigų darbuotojai dirbantys sąraše nurodytose gydymo įstaigose. 

Siekdami užtikrinti vaikų maitinimą prašome tėvelių (medicinos darbuotojų) planuojančių vesti vaikus į ugdymo įstaigą, kuo skubiau informuoti el. paštu rastine@volunges.vilnius.lm.lt

Vaikai bus prižiūrimi "Zylučių" grupėje.

Gydymo įstaigų sąrašas:


Informuojame, kad vadovaujantis Mokesčio tvarkos 8 ir 11.2.9 p., mokestis už vaiko ugdymą ir maitinimą paskelbus epidemijai nemokamas.

Paskelbta: 2020-03-13 d. 


Informuojame, kad vadovaujantis ŠMSM ministro įsakymu nuo 2020 m. kovo 16 d. iki 2020 m. kovo 27 d. skelbiamos pavasario atostogos.

 Jų metu pradinio ugdymo mokytojai ruošis nuotoliniam darbui su mokiniais.

Dalinamės aktualiomis nuorodomis:

http://sveikas.vilnius.lt/

Paskelbta: 2020-03-13 d.


Vadovaujantis Vilniaus miesto savivaldybės pateikta informacija nuo rytojaus (kovo 13 d.)  iki  Šv. Velykų atostogų pabaigos balandžio 17 d., (imtinai)  stabdoma Vilniaus Volungės darželio-mokyklos veikla.

Ugdymosi procesas bus tęsiamas  virtualiai el. paštu ir  per Mano dienyną. Visą oficialią informaciją, instrukcijas ir tvarką skelbsime mūsų mokyklos-darželio tinklalapyje bei Mano dienyne.  Prašome sekti informaciją.

Paskelbta: 2020-03-12 d.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Naujienos
  • Valgiaraštis