"Skruzdėliukų" grupės tėveliai ugdomojoje veikloje

  • Paskelbė : Daiva Naujikienė
  • Paskelbta: 2019-12-20
  • Kategorija: Renginiai

Gruodis – gerumo mėnuo. Visą paskutinį metų mėnesį buvo kviečiami “Skruzdėliukų” vaikučių tėveliai į „Ryto ratą“ paskaityti pasaką, papasakoti istoriją, pažaisti žaidimą ar pravesti edukacinį užsiėmimą.

2019 m.  gruodžio 6 dienos rytą vaikai įdėmiai klausėsi Nojos mamytės sekamos pasakos “Meškelionė: didžioji kalėdinė Meškinų šeimynos kelionė aplink pasaulį„. Vaikai stebėjo ir komentavo kiekvieną knygutės puslapį, ieškojo pasakos herojų ir aptarinėjo istorijas. O pasakai pasibaigus, vaikučiai turėjo galimybę išgirsti dvi knygutės Kalėdines daineles.

2019 m.  gruodžio 12 dienos rytą Austėjos mamytė pasiruošusi pintinę įvairiausių priemonių, suorganizavo Kalėdinio žaisliuko gamybą. Vaikučiai puptplasčio rutulius nudažė flomasteriais ir juos papuošė blizgučiais, įvairiomis juostelėmis, sagutėmis, lipdukais.  Sunku buvo įsivaizduoti, kad 3 – 4 metų vaikai gali sukurti tokius įvairius, originalius Kalėdinius žaisliukus, kuriais papuošėme darželio - mokyklos galerijos palangę.

2019 m. gruodžio 19 dienos rytą Saulės mamytė sugalvojo su vaikučiais iškepti Imbierinius sausainukus. Vaikai kočiojo Saulės mamytės iš anksto paruoštą imbierinę tešlą, rinkosi  atsineštas formeles ir spaudė tešloje sausainukus. Pagamintus sausainius sudėliojome į skardas ir kepėme darželio – mokyklos valgykloje. O kokie sausainiai gardūs gavosi!  Su vaikais dalinomės, ragavome ir netgi keliais sausainiais grupės Kalėdinę eglutę papuošėme. 

Labai džiaugiamės ir dėkojame „Skuzdėliukų“  grupės vaikučių mamytėms už suorganizuotus ir pravestus įdomius edukacinius užsiėmimus. Dar ilgai vaikai džiaugėsi ir aptarinėjo šias veiklas.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Naujienos
  • Valgiaraštis