Tarptautinė komplimentų diena

  Sausio 24 dieną, ikimokyklinukai, priešmokyklinukai ir pradinių klasių mokiniai, kartu su mokytojais ir tėveliais, minėjo Tarptautinę komplimentų dieną, priversdami nusišypsoti visą Volungės darželio - mokyklos bendruomenę. 

 Akcija „Gražiausias komplimentas mamai, tėčiui, broliui, sesei“ prasidėjo nuoširdžių, šmaikščių, įkvepiančių komplimentų skyrimu kiekvienam šeimos nariui. Pasirodo, mes visi turime galią kitam pakelti nuotaiką, praskaidrinti dieną maloniomis pastabomis ir žodžiais. Juk kiekvienas yra vertas komplimento. Pagyrėme ir gerus, ir linksmus, ir pikčiurnas, ir neypatingai malonius, tik tiek ir trūko, kad nuotaika pasikeistų į gerą. Savo mintis, frazes užrašėme ir iliustravome, kūrėmė elektroninius atvirlaiškius. Kartu su tėveliais atsisiuntėme „Mindy“ programėlę ir projektavome šeimos komplimentų žemėlapius. Darželio grupėse buvo organizuojamos diskusijos apie tai, kas padeda išlaikyti gerą nuotaiką, kas vaikus džiugina. Vieni kitiems sakėme komplimentus, rengėme malonias staigmenas, klausėmės nykštuko vakaro istorijos, skirtos komplimentų dienai paminėti.

  Džiaugiamės ir didžiuojamės, kad visa Volungės bendruomenė taip aktyviai dalyvavo visose veiklose. Dalinamės pradinukų kurtais atvirlaiškiais draugams, šeimų mąstymo žemėlapiais ir darželio grupių komplimentais vienas kitam. Ačiū už jūsų iniciatyvumą.

  Tegul komplimentas tampa kasdieniu įpročiu, o šypsenos nuspalvina mūsų kasdienybę!

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Naujienos
  • Valgiaraštis